Tilauksen käsittelyaika

Tilauksen käsittelyaika


Heti tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa tilaus vahvistetaan. Tästä eteenpäin, riippuen valitsemastasi maksutavasta, käsittelemme tilaustasi tilauksena. Maksetut tilaukset käsitellään välittömästi, jälkitoimitustilaukset seuraavaksi. Tilaukset, jotka on maksettu ennakkoon, odottavat, kunnes maksu on saapunut tilillemme; tilauksia ilman maksua ei käsitellä eikä valmistella. Huomaathan, että pidämme sinut ajan tasalla työmme edistymisestä.

 

Toimituspäivä = toimituspäivä + toimitusaika

Toimituspäivä määräytyy tuotteiden saatavuuden ja valitun maksutavan mukaan, kun taas toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta.

 

Tuotteiden saatavuus

Kullekin tuotteelle on määritelty toimitusaika, joka kuvaa, milloin voimme lähettää tuotteet - 24 tunnista 7 työpäivään. Tarjous, jonka esittelemme verkkosivustolla, meillä on varastossa, mutta saattaa kuitenkin olla tilapäinen puute, joka johtuu ei-standardiostoksesta tai muista sattumanvaraisista tapahtumista, joihin ModernBhp ei voi vaikuttaa, jolloin todellinen toimituspäivä voi pidentyä enintään 14 työpäivään. Kuriirifirmojen vakiotoimitusaika vaihtelee 24 tunnista kahteen työpäivään laskettuna siitä päivästä, jolloin tavarat luovutetaan kuriirifirmalle.

Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen, koko tilauksen toimitusaika sovitetaan sen tuotteen mukaan, jonka toimitusaika on pisin. Tilauksen voi suorittaa vaiheittain - ota tätä varten yhteyttä tai kirjoita asianmukainen huomautus tilauksen huomautuksiin.

 

Maksutapa

Sähköinen maksaminen Przelewy24 ja PayU - kätevin ja erittäin nopea tapa suorittaa tilaus. Työaikana varat siirretään tilillemme yleensä välittömästi.

Maksu pankkisiirrolla - tilauksen käsittelyaika riippuu maksun hyvityshetkestä. Pankista riippuen tämä kestää yleensä enintään kaksi työpäivää. Tilinumero, jolle maksut suoritetaan:

Maksut EUR:Mbank 44 1140 2091 0000 3435 2300 1001

Maksut toimituksen yhteydessä - nopein maksumuoto, joka mahdollistaa välittömän tilauksen toteuttamisen. Huomioithan, että myös siihen liittyy ylimääräisiä toimituskuluja.

maksulomakkeet

 

Toimituslomakkeet

Kuriiripalvelun avulla tilauksesi toimitetaan yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä.

Pakkaukset toimitetaan yleensä ilmoitetun 2 työpäivän kuluessa.

toimituskulut

.

Up
Shop is in view mode
Näytä koko sivun versio
Sklep internetowy Shoper Premium