Tavaroiden palauttaminen

Ostosten palauttamista koskevat säännöt

Jos olet tilannut tuotteen, josta et pidä, voit helposti palauttaa sen. Käytä vain ostopalautussivuamme, joka on saatavilla täältä

Valitset palautettavat tuotteet

Valitset palautettavat tuotteet

Voit palauttaa kaikki tuotteet tai vain osan niistä, sinulla on siihen 14 päivää aikaa.

Määrität toimitustiedot

Määrität toimitustiedot

Pakkaat tuotteet pakettiin, valitset toimitusvaihtoehdon ja maksat palautuslähetyksen.

Palautat paketin

Palautat paketin

Antaisit palautuspaketin kuriirille tai veisit sen valittuun toimituspisteeseen.

Saat palautuksen

Saat palautuksen

Saat palautuksen 14 päivän kuluessa, mistä sinulle ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus ilman syytä. Huomioithan kuitenkin, että tavaroissa ei saa olla merkkejä käytöstä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sinä tai muu kolmas osapuoli kuin rahdinkuljettaja, jonka olet ilmoittanut, on fyysisesti vastaanottanut ostetut tavarat. Pidämme yksiselitteisenä ilmoituksena sitä, jos rekisteröit palautuksesi ostopalautussivullamme (ja tätä lomaketta suosittelemme). Voit halutessasi lähettää peruuttamisilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen biuro@moderncompany.pl tai perinteisesti postitse seuraavaan osoitteeseen:

Modern Company Sp. z o.o.
Goździkowa 35
59-220 Legnica

 

Ostajalle ei myönnetä peruuttamisoikeutta 30.5.2014 annetun kuluttajan oikeuksista annetun lain (Consumer Rights Act, 30.5.2014) 38 pykälän 1 momentin yksityiskohtaisesti määritellyissä tapauksissa.

Rahojen palauttaminen

Sopimuksen peruuttamistapauksessa palautamme sinulle tavaroista maksetun summan ja toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat valitusta muusta toimitustavasta kuin halvimmasta tavallisesta, myymälässämme tarjotusta toimitustavasta) 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi sopimuksen peruuttamisesta.
Pidätämme oikeuden pidättäytyä korvauksen maksamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautetut tavarat tai toimittaneet todisteen niiden palauttamisesta.
Jos päätät palauttaa ostoksesi verkkosivujemme kautta, todisteena palautettujen tavaroiden palauttamisesta on palautuspaketin tila, jonka saamme automaattisesti sen jälkeen, kun olet ilmoittanut meille palautuksesta.
Palautukset tehdään käyttäen samaa maksutapaa kuin alkuperäisessä kaupassa, ellet sovi toisin.

Ostajan vastuulla on palautettujen tuotteiden arvon aleneminen, joka johtuu käytöstä, joka ylittää sen, mikä on tarpeen tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi. Pidätämme oikeuden vaatia tältä osin vahingonkorvausta kuluttajalta siltä osin kuin sovellettavat lainsäännökset sen sallivat.

 

Tavaroiden palauttaminen

Palautetut tuotteet on palautettava tai luovutettava myymäläämme välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitit meille sopimuksesta peruuttamisesta. Määräaika katsotaan pidetyksi, jos tavara lähetetään takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä.
Palauttamisesta liikkeeseemme aiheutuvista kustannuksista vastaa palautuksen tekijä.

Palautetut tavarat on lähetettävä seuraavaan osoitteeseen:
Modern Company Sp. z o.o.
Goździkowa 35
59-220 Legnica

.

Up
Shop is in view mode
Näytä koko sivun versio
Sklep internetowy Shoper Premium